Botox en Injectables Assen

botox assen

Informatie
In de spiegel kijken is niet altijd even fijn, vooral wanneer er delen in het gezicht zijn waar u niet helemaal tevreden over bent. Misschien ontwikkelt u de gevreesde kraaienpootjes rond de ogen. Misschien zijn uw lippen te smal of bent u niet tevreden over ontevreden uitziende mondhoekjes. Dit zijn veel voorkomende problemen, maar ze kunnen, en worden, gecorrigeerd bij veel personen. Dankzij Teosyal en dergelijke fillers is dit nu mogelijk, op een veilige en natuurlijke manier.

Zijn fillers geschikt voor u?
Fillers kunnen een ideale keuze zijn voor mensen die specifieke gebieden in het gezicht willen verbeteren, of van rimpels af willen die ontstaan als het gezicht ouder wordt. Teosyal kan worden gebruikt om uw huid gladder te maken, de contouren van het gezicht ronder te maken en de lippen voller te maken. Naast de veelzijdigheid van de toepassingsgebieden van Teosyal, is voor veel mensen de reden om hiervoor te kiezen dat de nadelen van echte chirurgische behandelingen hier niet van toepassing zijn. Verder is Teosyal stukken meer betaalbaar dan de meeste chirurgische behandelingen. De gemiddelde behandeling kost tussen de €350 en €700.

Wat zijn Fillers?
Teosyal is de merknaam van een filler die gemaakt wordt door de Zwitserse firma Teoxane, bekend om de hoge kwaliteit. Dit bedrijf heeft voor Teosyal een CE normering voor cosmetische toepassing in het aangezicht. Het heldere materiaal bestaat uit hyaluronzuur, een natuurlijke, in de huid voorkomende stof. Teosyal is een gel en kan in veel verschillende delen van het gezicht geïnjecteerd worden. Er zijn voor de verschillende toepassingsgebieden verschillende diktes van de gel beschikbaar. Vaak is een combinatiebehandeling het beste.

Fillerbehandelingen in het gezicht worden in de praktijkruimte uitgevoerd. U hoeft geen speciale huidtests te ondergaan voorafgaand aan de behandeling, dus u kunt direct na het consult behandeld worden. Meestal wordt van tevoren een verdovende crème aangebracht om de behandeling met zo min mogelijk discomfort te doen verlopen. De behandeling wordt algemeen zeer goed verdragen, ondanks enig prikkend of brandend gevoel.

Teosyal wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken. Dit proces duurt meestal 9 tot 12 maanden. Na deze periode zou u de procedure moeten herhalen om het behaalde resultaat vast te houden.

Bent u een geschikte kandidaat?
Teosyal is een veilige behandeling voor de meeste mensen boven de 18 jaar. Desalniettemin zal uw arts de behandeling tot in detail met u bespreken en vragen stellen over uw wensen en verwachtingen. Als hij of zij vindt dat u de behandeling begrijpt en realistische verwachtingen hebt, kunt u hoogstwaarschijnlijk behandeld worden.

Er zijn enkele uitzonderingen – als u reeds bestaande, ernstige gezondheidsproblemen heeft, zou uw arts u kunnen adviseren de behandeling niet te ondergaan. Wanneer u recentelijk andere behandelingen heeft ondergaan in het gezicht, zoals een chemische peeling, zou uw arts kunnen beslissen te wachten totdat uw huid volledig hersteld is voordat hij of zij u behandelt met Teosyal.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?
Voordat u daadwerkelijk behandeld wordt, moeten uw arts en u precies hebben besproken wat uw wensen zijn en waar de Teosyal zal worden geïnjecteerd. Als u eenmaal ontspannen op de behandelstoel ligt en de verdoving goed werkt, zal uw arts met een dun naaldje de Teosyal in de huid injecteren. Er zijn waarschijnlijk diverse injecties nodig voor het gewenste resultaat.

Zodra Teosyal zich in de huid bevindt, zet het uit. Dit uitzetten zorgt ervoor dat de rimpels naar buiten worden geduwd en er dus een gladdere huid ontstaat. Zo kan het ook volume genereren in andere delen van het gezicht, zoals lippen, jukbeenderen, kin, wangen, wenkbrauwen, traangootjes, enzovoort.

Hoe lang duurt het voordat ik me weer “normaal” voel?
Teosyal is om diverse redenen een zeer populaire behandeling, onder andere de korte hersteltijd. Bij chirurgische ingrepen moet u vaak enige weken tot een maand vrij nemen van uw werk en andere normale bezigheden. Teosyal behandelingen hebben meestal geen herstelperiode. Behalve enige roodheid, zwelling en ongemak op de injectieplaats, kunt u vrijwel direct uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Het enige wat u moet vermijden is hard wrijven op het behandelde gebied of sterk de lippen tuiten indien deze zijn behandeld, de eerste paar dagen na de behandeling. Ook kunt u het beste extreme temperaturen vermijden tot twee weken na de behandeling.

Wat zijn de risico’s?
Teosyal is veilig. Maar aan elke medische behandeling zijn risico’s verbonden. De meeste van deze risico’s zijn zeer mild en altijd tijdelijk, zoals pijn, jeuk, zwelling of roodheid rond het behandelde gebied. In zeer zeldzame gevallen hebben patiënten reacties vertoond die zwelling gaven tot buiten het behandelde gebied, maar ook deze reacties verdwenen binnen twee weken.

Wanneer Teosyal in de lippen geïnjecteerd wordt, kunnen de lippen opzwellen. De zwelling is meestal mild en verdwijnt weer binnen enkele dagen.

Zal ik gelukkig zijn met de resultaten?
Mensen die met Teosyal behandeld zijn, zijn meestal zeer tevreden over de behaalde resultaten. U zult direct na de behandeling al verbeteringen zien, en wanneer de aanvankelijke zwelling en roodheid zijn verdwenen zal het resultaat nog mooier worden.

Meer informatie
Deze informatie is gemaakt om een basale indruk te geven van de behandeling voordat een consult plaatsvindt en om veel gestelde vragen te bespreken die over dit onderwerp gesteld worden. Laat u door uw arts adviseren over de mogelijkheden van Teosyal die bij u van toepassing zijn. Een consult verplicht u niet om ook daadwerkelijk een behandeling te ondergaan.

Mocht u nog vragen hebben of wanneer u een consult wilt bij één van onze artsen, dan kunt u via onze website een afspraak maken. U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken.

Uiteraard worden uw vragen vertrouwelijk behandeld.

teosyal assen

Contactgegevens

Hendrik de Ruiterstraat 3
9401 KT Assen
T 0592 304420
info@tandartsoranjebuurtassen.nl
img