Professioneel bleken van uw tanden met Philips Zoom!

 

Uw Tanden bleken (tot 6 tinten lichter) bij Tandartsenpraktijk Oranjebuurt in Assen.


Onze medewerkers zijn opgeleid door Philips Zoom!

Philips Zoom is de meest professionele, veiligste en effectiefste weg naar een gezonde witte glimlach. We gebruiken Philips Zoom al jaren met grote tevredenheid en hebben al zeer veel van onze patiënten en niet patiënten geholpen aan een mooie en gezonde glimlach.

Philips Zoom is een combinatie van een krachtige led-lamp en een gel op basis van onder andere waterstofperoxide. De gel bevat ACP (amorf calciumfosfaat) en kaliumnitraat: deze stoffen zorgen voor minder gevoeligheid van de tanden en verbeteren het tandglazuur. Door deze combinatie van lamp en gel krijgt u een snel en effectief resultaat. Binnen anderhalf uur zijn uw tanden tot 6 tinten witter! Let er ook op als u een van de goedkopere alternatieve kiest. Dat u in zo'n geval er van op aan kunt dat uw tanden (erg) gevoelig kunnen worden. 


Tanden bleken met Philips Zoom! voldoet aan alle EU-veiligheidseisen en is daardoor absoluut veilig. Dat is wel zo’n prettig idee. Philips Zoom! is nieuw in Nederland, maar wereldwijd zijn u al 10 miljoen mensen voorgegaan.

Kijk u eens naar deze verbluffende voor en na foto's en bedenk dan eens dat we dit ook met uw tanden kunnen doen. 

      

       

Het resultaat van Philips Zoom! verschilt per persoon, dit heeft onder andere te maken met de conditie van uw gebit. Uw tanden worden altijd witter door de behandeling. Het resultaat kan echter in de loop van de tijd iets afnemen. 


U kunt in dit geval gebruik maken van een thuisbleekset. U kunt dan bij ons bleekbitjes laten maken. Dit kost € 100,- en dat zijn de kosten van het tandtechnisch laboratorium om uw bitje te maken. Van ons krijgt u dan een gel waarmee u zelf na verloop van tijd uw tanden weer kan ‘bij bleken’.

Let op: kronen, bruggen en tanden die voorzien zijn van facings bleken niet mee. Dit betekent niet dat wij uw tanden niet kunnen bleken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De kosten van de behandeling zijn in 2019 € 335,00. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze kosten. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie kunt terecht bij Philips Zoom! Kijk voor ervaringen van gebruikers van Philips Zoom! 

Geïnteresseerd?

 

Neem vrijblijvend contact op met de praktijk voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

 

Heeft u nog vragen? kijk ook eens op onze veel gestelde vragen pagina over bleken met Philips Zoom!

Klik hier om terug te keren naar de behandelingen pagina.

AFSPRAAK MAKEN