Nul gaatjes voor je zoon of dochter, iets dat iedere ouder wenst.

 

Hoe gaat u dat aanpakken?

De website “Alles over het gebit” is sinds 1 maart 2021 hier een campagne over gestart genaamd: ”Nul gaatjes voor je kind, hoe doe je dat?”. Reden voor Tandartsenpraktijk Oranjebuurt om hier extra aandacht aan te geven.

“Alles over het gebit” geeft aan dat 2 op de 3 kinderen in Nederland, voordat ze volwassen zijn, al één gaatje hebben. Gelukkig zien we dat het in onze tandartspraktijk minder is, maar nog steeds kan het beter. Want zoals “Alles over het gebit” heel duidelijk aangeeft, is dat je dat ene gaatje nagenoeg altijd kunt voorkomen.

En nu wordt het leuk. Want ze hebben er een testje aan verbonden. Een test die u gelijk inzicht geeft in uw kennis om dat ene gaatje te voorkomen.

Hier kunt u de test doen.

Na twee minuten weet u dan hoe het is gesteld met de kennis die u heeft over een gezond gebit voor uw zoon of dochter. En weet dat er geen goed of slecht is. Feit dat u deze test wilt doen geeft aan dat u het beste voor heeft met de mondgezondheid van uw zoon of dochter. De test zal uw kennis doen toenemen en daarmee ook de mondgezondheid van uw zoon of dochter.

Op naar de nul gaatjes.

Mocht u ooit vragen hebben? Schroom niet en vraag het ons. We staan altijd paraat om u te helpen.

Naar de homepage.

AFSPRAAK MAKEN