Mondhygienist in Assen
Bezoek aan mondhygienist

Wij adviseren al onze patienten om minimaal één keer, maar het liefst twee keer, per jaar een bezoek te brengen aan de mondhygiënist of preventieassistent. Dit kan bij ons, maar ook elders. Wat u het prettigste vindt.

De mondhygienist brengt uw mondsituatie in beeld en stelt zo nodig een behandelplan op. Ook verwijdert de mondhygienist tandplak/tandsteen op die plaatsen waar u niet bij kan. De mondhygienist polijst ook uw tanden waardoor deze weer schoonworden en heerlijk glad aanvoelen. Zij helpt u graag met adviezen en tips om u zodoende nog beter uw gebit te laten reinigen. Zodat u langer geniet van uw gebit zonder problemen. Dat streven we na, samen met u. 

Na uw bezoek aan onze mondhygienist zijn uw gebit en mond een stuk gezonder en vel mensen voelen zich ook beter.

Wat we ook niet mogen vergeten is het heerlijke gevoel dat u in uw mond ervaart als u uit de behandelstoel van de mondhygienist komt. De frisse adem die u ervaart, uw tanden glad en schoon en eventueel het tandsteen wat is verwijderd. Een uniek gevoel dat mensen graag willen ervaren en alleen om die redenen de mondhygiënist bezoeken, puur voor dat gevoel.

Scroll naar boven