Tarieven

Hieronder vindt u onze tarieven en betalingsvoorwaarden.

- Tarieven 2021

- Tarieven 2022

- Betalingsvoorwaarden (PDF)

- Tandartsverzekeringen 2022 vergelijken

- Coronatoeslag de C88 (vervallen).

Betalen:

Voor het versturen en innen van onze declaraties maken wij gebruik van een extern factoringbedrijf Infomedics. Infomedics dient uw rekening rechtstreeks in bij de aangesloten zorgverzekeraars. Voor vragen over de rekening kunt u contact opnemen met ons of met Infomedics indien u een nota van Infomedics heeft ontvangen (036-20 31 900). U kunt hen ook mailen met vragen over de nota op rekening@infomedics.nl 

Meer informatie over Infomedics kunt u vinden op hun site: www.infomedics.nl

Begroting:

Natuurlijk kunt u voorafgaand aan de behandeling de tandarts om een begroting vragen. U kunt dan zelf in de polis van uw tandartsverzekering nazien wat u hiervoor vergoed krijgt. Voor behandelingen boven de € 250,-worden van te voren altijd een gespecificeerde begroting en behandelovereenkomst opgesteld. Hiervoor hebben wij uw akkoord nodig om afspraken te kunnen maken.

Vergoedingen:

Meer Informatie over verzekeringen en vergoedingen vindt u hier. Neem altijd contact op met uw eigen verzekeraar om zeker te zijn waar u exact recht op heeft. Bij voorkeur doet u dit per mail zodat u het antwoord schriftelijk binnen krijgt.

AFSPRAAK MAKEN