U wilt patient worden bij Tandartsenpraktijk Oranjebuurt.

Dank u wel voor uw getoonde interesse in onze praktijk. Hieronder staat omschreven hoe de inschrijving bij onze praktijk verloopt. Graag willen we u er nog op wijzen dat u pas daadwerkelijk een patient van onze praktijk bent ná het eerste consult. Voor die tijd mag u altijd bij ons informeren wat wij vooraf voor u zouden kunnen betekenen.

Aanmelden als nieuwe patiënt

U meldt zich aan via onze website via deze linkEr verschijnt dan een invulscherm waar u uw persoonlijke informatie mag invoeren. Daarna drukt u onderaan op de knop ‘Verzenden’.

Uw gegevens komen binnen bij onze receptie en wij zullen zo spoedig mogelijk uw inschrijving verwerken. Als wij deze hebben verwerkt en een dossier voor (en uw gezin) hebben aangemaakt krijgt u hiervan een bevestiging via de e-mail gestuurd. Bij deze mail zit ook een link waarmee u een afspraak kunt inplannen voor uw eerste consult.

Vanwege de AVG-privacy wet mag u zelf uw gegevens opvragen bij uw vorige tandarts en naar onze receptie door laten sturen. Zorgt u er wel voor dat het dossier van uw vorige tandarts bij ons binnen vóór uw eerste afspraak bij onze praktijk.

We zullen u op de hoogte brengen als uw dossier van uw vorige tandarts bij ons binnen is.

Bij het eerste consult zullen wij u vragen om een medische anamnese in te vullen en we maken een pasfoto voor in het dossier en zullen u vragen om uw ID bewijs. Daarna maakt u kennis met uw nieuwe tandarts en wordt er een controle uitgevoerd. Samen met uw nieuwe tandarts zult u dan bespreken hoe de situatie in uw mond ervoor staat en wat er eventueel aan vervolgafspraken gemaakt dienen te worden.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze ons gerust via de e-mail.

Scroll naar boven