U wilt patient worden bij Tandartsenpraktijk Oranjebuurt.

Dank u wel voor uw getoonde interesse in onze praktijk.

Wij willen u erop wijzen dat vanaf januari 2024 patiënten van Tandartsenpraktijk Oranjebuurt voor spoed (trauma, bloeding en zeer ernstige pijnklachten) door de weeks, na 17.00 uur en in het weekend, terecht kunnen bij Tandarts Spoedpraktijk Groningen, telefoonnummer 0900- 8602.

Patiënten van Tandartsenpraktijk Oranjebuurt kunnen voor spoed na 17.00 uur en in het weekend niet bij de tandartsen in Assen terecht. U bent daadwerkelijk een patiënt van onze praktijk ná het eerste consult. Tot die tijd kunt u altijd terecht bij de Tandarts Spoedpraktijk in Groningen.

We streven ernaar om onze patiënten met spoed, zoveel mogelijk in te plannen op de doordeweekse dagen, zodat voorkomen kan worden dat u gebruik zou moeten maken van de spoeddienst.

Aanmelden als nieuwe patiënt

U meldt zich aan via onze website via deze linkEr verschijnt dan een invulscherm waar u uw persoonlijke informatie mag invoeren. Daarna drukt u onderaan op de knop ‘Verzenden’.

Uw gegevens komen binnen bij onze receptie en wij zullen zo spoedig mogelijk uw inschrijving verwerken. Als wij deze hebben verwerkt en een dossier voor (en uw gezin) hebben aangemaakt krijgt u hiervan een bevestiging via de e-mail gestuurd. Bij deze mail zit ook een link waarmee u een afspraak kunt inplannen voor uw eerste consult.

Vanwege de AVG-privacy wet mag u zelf uw gegevens opvragen bij uw vorige tandarts en naar onze receptie door laten sturen. Zorgt u er wel voor dat het dossier van uw vorige tandarts bij ons binnen vóór uw eerste afspraak bij onze praktijk.

We brengen u op de hoogte als uw dossier binnen is.

Bij het eerste consult zullen wij u vragen om een medische anamnese in te vullen en we maken een pasfoto voor in het dossier en zullen u vragen om uw ID bewijs. Daarna maakt u kennis met uw nieuwe tandarts en wordt er een controle uitgevoerd. Samen met uw nieuwe tandarts zult u dan bespreken hoe de situatie in uw mond ervoor staat en wat er eventueel aan vervolgafspraken gemaakt dienen te worden.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze ons gerust via de e-mail.

Scroll naar boven