Beste lezer,

Wat leuk dat u interesse toont in onze achtergrond.

Wij zijn Cees en Renée van Halteren, praktijkeigenaren van Tandartsenpraktijk Oranjebuurt
te Assen.

In 1987 zijn we afgestudeerd als tandarts aan de RUG. Vervolgens ging ik, Renée, de praktijk van mijn vader Jan van Dijk aan de Westersingel in Groningen overnemen en Cees vertrok naar Italië. Er was op dat moment namelijk een overschot aan tandartsen in Nederland. Cees heeft daar een tandartsenpraktijk overgenomen en 2 jaar later ben ik ook naar Italië gegaan om daar ook een nieuwe praktijk te starten. Het was een prachtige periode van ruim 20 jaar, waar wij veel geleerd hebben en ervaring hebben opgedaan en waar onze beide dochters ook zijn geboren. Toen zij de schoolgaande leeftijd bereikten, hebben wij besloten om weer naar Nederland te verhuizen en in Assen een nieuwe praktijk te starten, aan de Hendrik de Ruiterstraat in de Oranjebuurt, vandaar de naam. Dit op aanraden van Cees zijn broer, Henk van Halteren, die al vele jaren zijn tandartsenpraktijk had aan de Brink te Assen.
Hier hebben wij met veel plezier in het sfeervolle pand 10 jaar gewerkt.
Maar er zaten wat nadelen aan die huisvesting: trappen en stoepen, slecht toegankelijke parkeerplaats, te kleine wachtkamer en geen uitbreidingsmogelijkheden.

Sinds 2 jaar hebben we nu de praktijk aan de Lauwers 10 te Assen en wij zijn erg blij dat we deze beslissing hebben genomen. We hebben inmiddels het aantal kamers uitgebreid naar 6, voorheen 4, zodat we nu meer mogelijkheden hebben om specialisten in ons team op te nemen. Daar kwam bij dat we onze praktijk op Vlieland moesten beëindigen, die we 11 jaar lang 1 dag in de week hebben gedaan. Helaas kwam daar een einde aan omdat het pand waar we daar gehuisvest waren werd afgebroken en de assistente naar Frankrijk is verhuisd.

Nu hebben we een moderne tandartsenpraktijk kunnen maken aan de Lauwers 10 te Assen, waar voorheen ‘Lifelines’ van het UMCG in zat, met ruim voldoende eigen parkeerruimte, alles op de begane grond en een ruime wachtruimte en receptie.
Voldoende ruimte ook voor mij, Renée, om ook een andere passie meer uit te oefenen.
Ik heb mij in de afgelopen jaren uitvoerig geschoold in het injecteren van Botox en fillers en dit is heel goed te combineren met de tandheelkunde. Je maakt het gebit mooi en je behandelt de rimpels en zo help je de patiënt aan een jonger uiterlijk. Van Dijk Cosmedics heet deze specialisatie (instagram cosmedicsvandijk).

De tandheelkunde blijft onze grote passie en vooral het contact met de mensen vinden wij heel fijn, wij denken dat dit onze kracht is, dat we goede zorg leveren en dat de patiënt op de eerste plaats komt en dat we altijd proberen mee te denken om tot een haalbare oplossing te komen, waar de patiënt blij mee is.

We hopen dit nog vele jaren te kunnen doen en blijven ons best doen om met liefde en aandacht zorg van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Bedankt voor u interesse en voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0592-304420.

Cees en Renée 

Terug naar het hoofdmenu.

AFSPRAAK MAKEN