Professioneel bleken van uw tanden met Philips Zoom! in Assen.

 

Bij welke tandarts in Assen kunt u het beste uw tanden laten bleken? En hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Als u uw tanden professioneel wilt laten bleken dan zijn dit zeer goede vragen die iedereen zich wel stelt die zijn of haar tanden witter wilt krijgen. Wat zijn de prijzen van het laten bleken van mijn tanden? Hoe lang blijven mijn tanden wit na bleken en wellicht wel de grootste vraag: is tanden bleken wel veilig voor mijn tanden?

Ik zal trachten op al uw vragen een antwoord te geven zodat u een weloverwogen keuze kunt maken of u uw tanden laat bleken, of het wel zo veilig is en waar u op moet letten als u een tandenbleek specialist uitzoekt.

Onze bleekbehandeling heet 'Philips Zoom!'

Philips Zoom! is op dit moment de meest professionele, veiligste en effectiefste manier om uw tanden te bleken in Assen en omgeving. Met grote tevredenheid van onze patiënten gebruiken wij al jaren Philips Zoom! om hun tanden te bleken. Via Philips Zoom! hebben we al zeer veel van onze patiënten geholpen aan wittere tanden die tot wel 6 tinten lichter zijn geworden. Omdat we veel ervaring hebben met onze patiënten weten we dat de beweringen van Philips kloppen. Het is niet gevoelig, schaadt de tanden niet en geeft wel de beste resultaten die het veiligst zijn voor uw tandglazuur.

Maar wat is Philips zoom! nu precies?

Philips Zoom! is een succesvolle tandenbleekmethode die werkt in combinatie met een krachtige led-lamp en een gel op basis van onder andere hydrogenperoxide 6%. De gel bevat ACP (amorf calciumfosfaat) en kaliumnitraat: deze stoffen zorgen ervoor dat je tanden minder gevoelig zijn en ze verbeteren het tandglazuur. Door deze combinatie van led lamp en gel krijgt u een snel en effectief resultaat. Binnen anderhalf uur zijn uw tanden tot 6 tinten witter! U heeft dus direct wittere tanden als u onze tandartspraktijk verlaat.

Tanden bleken met Philips Zoom! voldoet aan alle EU-veiligheidseisen en is daardoor absoluut veilig. Dat is wel zo’n prettig idee. Wereldwijd heeft Philips Zoom! al ruim 10 miljoen mensen aan wittere tanden geholpen.

Wat is het resultaat van uw tanden bleken met Philips Zoom!?

Het resultaat van Philips Zoom! verschilt per persoon, dit heeft onder andere te maken met de conditie van uw gebit. Uw tanden worden altijd witter door de behandeling. Het resultaat kan echter in de loop van de tijd iets afnemen. Het is daarom aan te bevelen om de eerste 48 uur na de bleeksessie geen voedingstoffen tot u te nemen met kleurstoffen zoals: rode wijn, koffie, thee, et cetera. Ook adviseren wij om absoluut niet te roken gedurende deze periode.

Mocht na verloop van tijd het resultaat achteruit gaan dan kunt u altijd gebruik maken van een thuis bleekset. U kunt dan bij ons bleekbitje laten maken. Van ons krijgt u dan een gel waarmee u zelf na verloop van tijd uw tanden weer kan ‘bij bleken’.

Waar moet u op letten als u uw tanden wilt laten bleken?

Let op: kronen, bruggen en tanden die voorzien zijn van facings bleken niet mee. Dit betekent niet dat wij uw tanden niet kunnen bleken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom zou ik kiezen voor Philips Zoom! 

In die gevallen gebruiken ze géén Philips Zoom! Philips Zoom! bevat 6% waterstofperoxide. De hoogste dosering die alleen binnen tandartspraktijken gebruikt mag worden. Laat u uw tanden bleken buiten een tandartspraktijk dan zal er niet gebleekt mogen worden met 6% waterstofperoxide. M.a.w. er zullen stoffen worden gebruikt die mogelijk een goed resultaat geven, maar die hoogstwaarschijnlijk schade toebrengen aan uw tandglazuur. Met alle gevolgen van dien voor uw tanden. Denkt u hierbij aan gevoelige tanden en afbraak van het tandglazuur.

Voor meer informatie kunt terecht bij Philips Zoom! Kijk voor ervaringen van gebruikers van Philips Zoom! 

Heeft u verder nog vragen over bleken dan kunt u onze faq raadplegen inzake bleken.Onze medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd voor het werken met Philips Zoom! Wel zo’n veilig idee.

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met de praktijk voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Terug naar behandelingen.

AFSPRAAK MAKEN