Professioneel uw tanden bleken met Philips Zoom!
Professioneel uw tanden bleken met de Philips Zoom! methode.
  1. 1. Waar kunt u het beste en veiligst uw tanden laten bleken met het mooiste resultaat?
  2. 2. Wat zijn de kosten van het bleken van uw tanden?
  3. 3. Is het bleken wel veilig voor mijn tanden?
  4. 4. Hoe lang blijven mijn tanden wit na het bleken?

Als u uw tanden professioneel wilt laten bleken dan zijn dit begrijpelijke vragen die iedereen zich wel stelt die zijn of haar tanden witter wilt krijgen. 

We zullen trachten op al deze vragen een antwoord te geven zodat u een weloverwogen keuze kunt maken of u uw tanden laat bleken of het wel zo veilig is en waar u op moet letten als u een tandenbleek specialist uitzoekt.

Onze bleekbehandeling heet ‘Philips Zoom!’

Philips Zoom! is op dit moment de meest professionele, veiligste en effectiefste manier om uw tanden te bleken in Assen en omgeving. Met grote tevredenheid van onze patiënten gebruiken wij al jaren Philips Zoom! om hun tanden te bleken. Via Philips Zoom! hebben we al zeer veel van onze patiënten geholpen aan wittere tanden die tot wel 6 tinten lichter zijn geworden. Omdat we veel ervaring hebben met onze patiënten weten we dat de beweringen van Philips kloppen. Het is niet gevoelig, schaadt de tanden niet en geeft wel de beste resultaten die het veiligst zijn voor uw tandglazuur.

Wat houdt de Philips Zoom! bleekmethode in?

Philips Zoom! is een succesvolle tandenbleekmethode die werkt in combinatie met een krachtige led-lamp en een gel op basis van onder andere hydrogenperoxide 6%. De gel bevat ACP (amorf calciumfosfaat) en kaliumnitraat: deze stoffen zorgen ervoor dat je tanden minder gevoelig zijn tijdens de behandeling en ze versterken het tandglazuur tijdens het tandenbleken. Door deze combinatie van led lamp en gel krijgt u een snel en effectief resultaat. Binnen twee uur zijn uw tanden tot 2 a 3 tinten witter! U heeft dus direct wittere tanden als u onze tandartspraktijk verlaat.

Tanden bleken met Philips Zoom! voldoet aan alle EU-veiligheidseisen en is daardoor absoluut veilig. Dat is wel zo’n prettig idee. Wereldwijd heeft Philips Zoom! al ruim 10 miljoen mensen aan wittere tanden geholpen.

Wat is het resultaat van uw tanden bleken met Philips Zoom!?

Het eindresultaat van de Philips Zoom! bleekbehandeling verschilt per persoon, dit heeft onder andere te maken met de conditie van uw gebit, uw leeftijd en hoe de kleur voorheen was. Feit is dat uw tanden altijd lichter worden door de behandeling.

Wij geven u het dringende advies om ná de Philips Zoom! behandeling de eerste 48 uur geen voedingstoffen tot u te nemen met kleurstoffen zoals: rode wijn, koffie, thee, frisdrank, pasta saus, curry’s, et cetera. Ook adviseren wij om absoluut niet te roken gedurende deze periode. Doet u dit wel, dan kan de lichtere kleur van de tanden sneller donkerder worden of zelfs verkleuren in de kleur van de kleurstof.

Mocht na een aantal maanden of jaar het lichtere resultaat achteruit gaan dan kunt u altijd gebruik maken van een thuis bleekset. U kunt dan bij ons bleekbitje laten maken. Van ons krijgt u dan een gel waarmee u zelf na verloop van tijd uw tanden weer kan ‘bij bleken’ of tewel lichter kan maken.

Klik hier om een aantal grote foto’s te bekijken van clienten die hun tanden bij ons hebben gebleekt.

Waar letten we op als u uw tanden laat bleken?

Kronen, bruggen en tanden die voorzien zijn van composiet(vullingen) of porselein bleken niet mee en worden dus niet lichter. Dit betekent niet dat wij uw tanden niet kunnen bleken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom zou ik kiezen voor de Philips Zoom! bleekmethode?

Bij de Philips Zoom bleekmethode wordt gebruik gemaakt van 6% waterstofperoxide. Deze hoge dosering mag alleen binnen tandartspraktijken gebruikt mag worden. Laat u uw tanden bleken buiten een tandartspraktijk dan zal er niet gebleekt mogen worden met 6% waterstofperoxide. Er kunnen stoffen gebruikt worden die mogelijk een goed resultaat geven, maar die hoogstwaarschijnlijk schade toebrengen aan uw tandglazuur. Denkt u hierbij aan gevoelige tanden en afbraak van het tandglazuur

Heeft u verder nog vragen over bleken dan kunt u onze faq raadplegen inzake bleken.

Onze medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd voor het werken met Philips Zoom! Wel zo’n veilig idee.

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met de praktijk voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Terug naar behandelingen.

Scroll naar boven